2 Januari -09

Dagen, efter en lång natt så gick jag och älsklingen upp vid 12.00 ungefär. Snart är man förhoppningsvis frisk, men det hjälper inte så mkt, för nu är min lille älskling sjuk. Vilken natt alltså, älsklingen har inte alls mått bra, spytt som in i :/ usch fy stackars min älskling! Men sen på morgonen när vi vaknat så mådde han lite bättre.

Sen har vi tagit det lite lungt och vi käkade lite frukost. Sen gick jag och mammsen en runda :) gick och köpte en ny slang till min cykel, där var ju någon idiot som gjorde hål i den för några dagar sedan! Sen satte vi fart mot ICA, men vi tog en sväng in om apotecket för att handla lite mer panodil och mammsen skulle ha nåe gel. Sen gick vi in på ICA för att köpa lite fil, youghut, cola! Sen bar det av hemmåt :) käkade lite lunch.

Sen blev det till att ta ut Melker en sväng, mammsen åkte sen till jobbet, skulle jobba extra. Älsklingen och jag satt oss och kollade på film :) Twilight, en super film, men dock lite seg, men bra! Pappsen fixade lite i rummet fär uppe och lite med min cykel, brollan var ute och körde lite moped.

Sen blev man lite sugen på något, men kunde inte betämma mig på vad. Men sen tog jag cyklen och cyklade till ICA och handlade morrötter, dippa och gräddfil :) Sen hem och hjälpa pappsen med maten. Sen käkade vi, mycket gott och nu sitter vi här och ska se på någon film, får se vilken de blir.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo