"Tasken"

Efter en mycket roande lektion i Affärsjuredik, då jag och Ia var så super trötta så att det nästan inte finns. Vi satt och flummade runder lite, men det var fler än vi som var trötta. Sen inte nog med det, "tasken i det hela" ja, man kan ju tänka på vad man vill eller hur Ia!? 

Nu så sitter man här nu på 1:a våningen och bara väntar. Väntar på att tiden ska gå, på att Schtumpen ska sluta och att älsklingen ska komma till Lund. För sen ska vi på BIO :) tihi ska bli superkul, hoppas nu att filmen är bra. Vi ska se "Benjamin Buttoms otroliga liv" :) Annars har det varit en helt okej dag, får ju inte glömma att älsklingen klarade sitt körkort idag :D Min lille Matiiin :) tihi så nu får han då köra mig när jag vill någonstans ;) haha!

För övrigt så händer det lite saker i helgen, i morgon lördag då ska jag och älsklingen följa med till en av hans mammas och pappas vänner och äta middag :) kuligt! Sen på söndag så händer det inte så mycket, merän att jag ska kolla på matten som vi ska ha läxförhör på, på måndag. Sen skicka lite mail till folket på handbollen måste också göras, annars blir det mys!

Snart, eller ja snart och snart. Men iaf om ca 1h så ska vi vandra här ifrån :) tihi snacka om att jag ska köpa godis, är super sugen!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo