Något av det bästa!

Det finns mycket här i livet som är så positivt och roligt. Saker som bara är bäst, ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det är som gör det till något av det där bästa. Men sen finns det tillfällen där man aldrig tvekar på var man ska sätta fingret. Saker som man kanske har lite svårt att sätta ord på men man vet precis vad det är som gör en så glad. Ni undrar säkert vad jag syftar på!?

Eller så bryr ni er inte, men för er som undrar så pratar jag om träningarna eller rättare sagt barnen på träningarna. Alltid lika glada, intresserade, engagerade och småstöriga, men det är sånt som ingår ;) Kan inte med ord beskriva hur underbart det är efter varje träning och för att inte tala om under träningen. Sen inte nog med det att det är träning en gång i veckan, sen har vi ju matcher också :) superkul!

Dagens träning gick bra, dock så trodde jag att jag skulle vara själv, men så kom min söta lillebror och hjälpte till. Tusen tack till världens bästa lillebror! Så träningen gick som sagt bra! Sen är det ju match i helgen för pojkarna, då ska vi till Ystad! Ska bli superkul det med. Höll nästan på att glömma alla positiva föräldrar!  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo