"Mannen som talar med hundar"

En helt fantastisk människa, ända sedan jag fick höra om honom för första gången så har jag helt enkelt älskat hans program "Mannen som talar med hundar" som visas varje måndag TV4+ 20.00-21.00 och ibland på tisdagar 15.35-16.35, det är alltid lika intressant, man vet aldrig vad han ska ta upp för problem. Det intressanta är att det finns hundratusentals olika problem en hund kan ha, men det spelar ingen roll för Cesar Millan som han heter löser dem alltid. Det är inte bara det att det är ett bra program utan man lär sig saker, tro det eller ej. Men emellanåt så undrar jag varför jag egentligen tittar!? Har ingen hund själv, men det är min största önskan! Men man får ju drömma, då antagligen därför jag tittar på programmet!

Tänk att vara som Cesar, kunna så mycket om hundar, i mina ögon är han speciell, han kan så mycket som så många andra aldrig har tänkt på. Han har ganska så "enkla" metoder om man nu får kalla det för enkla!? För att få hundarna stimulerade och människorna tränade. Han har ett så stort förstående för alla hundar, han kan hantera vilken situation som helst. Idagens extra program så sa han något som jag tror på stenhårt!

"En familj utan en hund är inte hel"

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, så sant som det är sagt! Fast det är klart är man ingen djur människa, så mår nog familjen bättre utan en hund, men som jag, jag älskar verkligen djur, alla djur! Det finns så mycket som han har sagt som låter hur bra som helst en annan sak är;

"En hund känner av din energi, en hund angriper inte någon som visar "rätt" energi"

En sak som kanske inte är så lätt att tänka på alltid, är man rädd så är man, men hunden känner det direkt! Många tror att det räcker med att låta hunden vara om man är rädd eller inte vill ha med den att göra, men ack nej det räcker inte. Hunden känner direkt att du är rädd och tyr sig direkt till en, för att hunden i sin tur kan känns sig överlägsen och vara flockledare!

Efter att ha funderat ett tag så har jag kommit fram till att jag ska köpa Cesar Millams bok "Cesar och hans hundar" Tycker att det skulle vara intressant, så får se när jag får tid att köpa den, kanske redan på fredag!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo