Mandarin!

En trött dag, en lång skoldag startade dagen 08.10 med idrott & hälsa B! Nice, men snacka om att man var trött. Slutade skulle man ha gjort vid 14.45 fast fick sluta lite tidigare idag :) Så det var iaf nice kan man ju säga och det behövdes, för så trött som jag var då så. Skynda sig hem, sätta sig ner och ta det lungt ett tag. Käka lite, skicka lite mail och snacka en sväng med älsklingen ♥

Sen dags för träning, fick cykla idag. Fast inget mig emot, tycker om att cykla och sen är det alltid skönt med lite luft. Men ja man kan ju säga att det var kallt! Hann ta fram ett mål innan Emelie kom, sen tog vi fram de andra och pratade lite om vad vi skulle göra på träningen. Inte nog med att jag var/är super trött så var Emelie det med, usch inte bra. Men iaf det kom 15 stycken barn idag och träningen gick la sådär, för det var fler än vi som var trött och naturligtvis så hade alla ungarna bestämt sig för att vara på störhumör :/ Så det var inte så trevligt, men aja vi överlevde!

Sen hem och ta en snabb men mysig dusch, så gick man för att käka lite god mat. Sen nu så sitter man här, käkar lite mandariner "mums" och myser med sin lille Melker<3 Pillar lite med bilder till projektarbetet! Snackar med älsklingen, men ska nog snart nanna. Börjar ju redan 08.00 imorgon :O sen blire jobb på det så en lång dag är hemma vid 18.30 typ!

Min Melker är sötaste råttan som finns!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo