Inte illa pinkat!

2009-01-17 Björkvikshallen Höör P00
Nu var det avklarat, igår 08.45 hade vi samling med killarna innan vi skulle tillsammans ta oss till Höör för att spela våra första matcher, spännande. Alla killar var ivriga efter att få spela, det var ingen som sa emot att dem fick spela 6 matcher i stället för 3, vi hade nämligen bara till ett lag den här gången, några sjuka :/ alltid tråkigt. Men vi klarade oss bra, framme i Höör 09.40 in och dela ut matchtröjor + shorts och sen snacka lite taktik och alla var med på noterna trots att alla bara ville spela. Vi var totalt 8 killar, vilket innebar att vi hade 3 avbytare.

Första matchen spelades 10.00 mot Eslövs HF 2, där vi tyvärr förlorade med 1-2. Andra matchen så var vi mer taggade, vi mötte H65 Höör och vann med 9-2, vilket var jätte kul. Tredje matchen så mötte vi H43 Bollhus 2 där vi förlorade med 2-8, synd för vi spelade bra. Fjärde matchen så mötte vi Eslövs HF 2 igen och vi spelade lika 4-4, vilket var mycket bra. Femte matchen så spelade vi mot H43 Bollhus 3 där vi förlorade med 2-5 om jag inte minns fel, sista matchen så mötte vi H43 Bollhus 1 och spelade 3-3 vilket var en bra avslutning.

Tycker inte att det var så illa pinkat för att vara första gången, 3 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst! Sen det viktigaste av allt det var att alla hade superkul, dock hade vi en kortvarigskada, men allt blev bra igen. Sen fick jag och Emelie beröm från föräldrarna att vi har coachat killarna bra och att vi var duktiga. Sen blev det så klart en lagbild, en mycket fin sådan, alla våra söta små killar :)


Sen efter det en kortsamling efter alla hade samlat ihop sina saker. En förfrågan om vem som kunde spela nästa helg och vi fick ja från 5 stycken direkt så det ska nog gå vägen och idag svarade en att han kunde så vi är 6 stycken än så länge!


2009-01-17 Lågehallen Hörby F00
Vi hade dock oturen att tjejerna spelade samma dag så vi fick skicka andra tränare med dem, men det hade gått bra för dem med, första matchen mot H43 Fågel slutade 4-4, tjejerna sköter sig fint dem med! Andra matchen hade det blivit lite strul för Lågan(hemmalaget) hade bara haft 2 tjejer så dem hade fått låna in 4 killar så matchen blev lite tuffare då flickorna förlorade med 2-5 tror jag, sista matchen blev kaus, då Lödde hade åkt hem så dem fick samla ihop till ett lag, men dem fick i alla fall spela sina 3 matcher.    


Slutligen vill jag bara säga att jag är stolt över både killarna och tjejerna. Är också även mycket glad att just jag får vara tränare/ledare för dem! Nu laddar vi och killarna inför söndag då vi ska till Ystad och spela. Tjejerna får vila en helg, men sen är det dags för match igen, då ska vi till Kävlinge. Men först är det träning som gäller på onsdag!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo