9 Januari - 09

Andra dagen i skolan efter ett underbart och behövligt jullov! Allt är som vanligt på lilla Humanus, allt förutom att CC Hause har gått i konkurs :/ Så vi har käkat baugetter nu i två dagar, sen får vi se på måndag vad som händer! Sen ska vi få ny VD, dags för vår VD att gå i pension! Humanus kommer alltid att vara sig likt, det är bara så, dock kommer det förändras en del, då vi 3:or ger oss av ut i världen.

Befinner mig i Vellinge hos älsklingen, blev hämtad på Malmö C av älsklingen och hans pappa! Sen åkte vi och handlade lite gottigottgott, sen hem och tog det lungt. Fick skriva ner alla sammandrag som mina ungar ska spela nu under våren, snacka om lite så där kaos! 2 pojklag och 1 flicklag men dem spelar samma dag! Smidigt vill jag säga! Men det löser sig ska ni se!

För övrigt så har vi käkat pizza till middag idag, jag, älsklingen och älsklingens pappa! Mycket gott och snacka om att jag var hungrig alltså, sen hem och dressa om till mjukiskläder. Sjunka ner framför soffan och dricka lite tee, sen kom älsklingen faster på besök och hon är kvar än! Mycket trevligt och det är som sagt alltid lika trevligt, nej nu ska jag snart hoppa ner i sängen, kommer nog ett nytt inlägg imorgon eller på söndag om jag känner mig själv rätt :)

Älskar<3

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo