7 Januari - 09

Köttfärssås!

Idag har jag varit ganka så duktig tycker jag :) Dagen började med att man gick upp efter klockan, så klart så var det jag som var först uppe, älsklingen han var lite seg och låg kvar i sängen och segade! När man kom upp för trappan från källaren och tittade ut genom fönstret så fick man då se lite snö! Tänka sig, skit kan man säga, kom det igen snö på julafton eller nyår så behöver vi ingen snö! Sen tog jag en sväng upp till mammsen och brollan på övervåningen, dem hade gått upp men dem satt inne i mammsen och pappsens säng. Pappsen den staackaren han var på jobbet.
 
Gick sen ner till älsklingen igen, för jag undrade var han hade tagit vägen, men aj han låg kvar i sängen och segade! Sen kom iaf alla upp, så vi kollade lite på TV. Sen ringade min moster och vi snackade lite och sen fick jag kolla en sak på mammsens och pappsens mail om dem fått en bokning till och det hade dem. Så mammsen fick ringa till min moster och säga det!

Sen har vi kollat på TV, snackar skit också. Sen skulle mammsen och jobba, brollan skulle ut. Så jag frågade om älsklingen ville hänga med ut och gå en runda, vilket han ville :) Så jag slapp att gå själv! Sen gick vi hem och kollade på "Mannen som talar med hundar" och jag skrev lite på mitt psykologi arbete!

Nu till huvudsaken, jag har precis gjort köttfärssås, så nu ska vi bara vänta och se vad dem andra tycker om den sen när vi ska käka också får vi ju se om den går att äta! Men den smakade iaf bra ;)
Jennie skrev

jag håller med dig; har de inte kommit nån snö runt jul o nyår så kan de vaa!

Den 2009-01-08 klockan 20:56:56.
http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo