10 Januari - 09

En helt vanligt dag!? Jo, det finns inget att klaga på, vi som hade varit så duktiga och satt klockan på 10.00 men ack att vi gick upp då, vi låg kvar till 12.00 typ, sen hoppade jag och älsklingen in i duschen, mycket skönt. Sen blev det till att fixa till sig, käka frukost och ta sina saker. För sen skulle vi bege oss till bussen för att åka till Malmö!

Tog bussen vid halv 2 ungefär, sen åkte vi till Mobilia :) man var ju sugen på att kolla efter en ny väska! Mycket folk var ute denna dag och ja ytterst många danskar! Efter ett tag så hittade jag en väska, som jag köpte 299:- fattigare är man nu då! Sen blev det så klart en säng in om OnOff, Siba och expert för att kolla lite på systemkameror, mer bara för att. Den ska ju inte införskaffas förrän i februari när man fyller år :) Nu har jag nästan bestämt mig för vilken, men det förblir en hemlis!

Sen har det inte hänt så mycket mer, fixat lite inför matcherna som mina små pojkar ska spela :) även mina små flickor, men det är lite strul för både flickorna och pojkarna ska spela på lördag så får se om det går ihop eller inte, det är i alla fall 100% säkert att pojkarna ska spela, så dem har fått information om det! Sen börjar ju träningen nu på onsdag :) längtar!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo