19 Februari - 09

Snart är både dagen, den här veckan slut för snart är det helg :) Inte för att man känner av det så mycket, då man är ledig! Så vad har hänt idag!? Här har det inte hänt för mycket och inte för lite heller. Fixat med mobilen som jag lånar av brollan, då han lånar en av en polare :) tihi alla nummer är nu fixade, så det är skönt!

Varit och beställt tid hos massören, äntligen säger jag bara. Beställde en tid till brollan och en till mig nästa vecka :) skönt ska det bli tycker jag! Samtidigt som jag beställde tid så var älsklingen på ICA och handlade, sen gick jag till banken, för att sätta in pengarna som jag fick när jag fyllde år :) Sen käkade vi vofflor, mums säger jag!

Annars har jag inte gjort allt för mycket, pluggat lite, ja det har jag och gör just nu. Skriver lite på stressarbetet, skönt att få det undan, men det ska ju inte lämnas in förrän nästa onsdag, så det är lungt. Varit på ICA för ett tag sedan, ute och pulsat fram i snön, köpte PimPim och vitlöksklyftor :) mumsigt värre. Sitter och kollar på "Lyxfällan" ganska så intressant, sen får jag se vad som händer. Pappsen nannar typ, mammsen jobbar, brollan är och lanar, älsklingen är på pojkkväll i Dalby med boysen :) Melker ligger och myser där nere och jag sitter här! Vad händer en sådan här kväll!?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo