Man måste tro!

Det handlar om att man måste tro, tro på det man gör. Det är något som jag gör till 110% när det gäller mitt samt Lillemans ledarskap, men speciellt mitt eget. Jag tror på det jag gör, samtidigt som jag tar emot konstruktiv kritik från vem som. Det är viktigt för att utveckla sitt ledarskap, det tro i alla fall gör.

Senast igår fick jag och Lilleman höra att vi hade ett bra ledarskap, bra struktur i laget, ett bra lag som kämpar till 110% hela vägen. Snacka om att man växer inombords, man tror ännu mer på sitt ledarskap. Det gör en gått att man får höra något sådant. Sen fick vi en förfrågan om vi ville spela tillsammans med LUGIS P00 i Lundaspelen, att vi skulle coatha laget men under LUGIs namn då det var försent att anmäla ett lag. Vi hade då inte tänkt anmäls oss detta år, men vi får la se vad som händer. Lite smått kul att LUGI vill lära sig av oss =)

Nu får man tagga inför träningsmatchen vi ska ha på onsdag mot H43 Dalby med våra P00. Så hoppas nu att det går bra, håll tummarna för oss eller kom ner och kolla 17.00-17.50 Hagalidsskolan i Staffanstorp!

Yoursooofine here! skrev

nu har jag skaffa mig bilder så du kanske kan fixa de snart?;)

Den 2009-12-07 klockan 22:30:38.
http://yoursooofine.blogg.se/
Yoursooofine here! skrev

ADDA MIG [email protected]

Den 2009-12-07 klockan 22:44:07.
http://yoursooofine.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo