En del av mitt hjärta finns någon annanstans...

 
En del av mitt hjärta finns någon annanstans, långt, långt borta från denna jord. Någonstans bland molnen, nära dig, hos dig, föralltid. Så långt bort men ändå så nära, kan känna att du finns med mig, varje dag, timme, sekund. Inget kan någonsin skilja oss åt, du är borta. Men för mig är du fortfarande här, här hos mig. Där du alltid kommer att finnas, i mitt hjärta.
 
Jag har än idag svårt att förstå att jag aldrig mer kommer att få se dig, som förr. Jag vet att det är sant och att jag ingenting kan göra. Fanns det något som kunde få dig tillbaka till oss, så skulle jag göra vad som helst. Bara för att få träffa dig en enda gång till, det skulle vara så mycket värt. Det finns nog ingen som vet hur mycket du betydde/betyder för mig, det är bara jag som vet, jag som förstår. Men du är nu på en bättre plats och det är skönt. Jag vet att du har det bra där uppe bland molnen. 

Jag fäller en tår, för att jag saknar dig så mycket, det är ingen som förstår, hur stor min saknad är. Leva vidare måste vi alla göra, men ibland finns det tid för att bara stanna upp och tänka tillbaka på allt som vi gjort tillsammans. Jag vet inte var jag ska börja, det finns så mycket. Det finns så mycket mer som vi skulle gjort tillsammans, men vi hann aldrig. 

Att du inte kunde vara med när jag gick ut 9:an, valde gymnasie linje, tog studenten och snart fyller 20. Det är hårt och tungt att inte få se dig komma cyklande som alltid. Att veta att du aldrig mer kommer tillbaka till oss. Livet är bra orättvist ibland, "Gud tar de bästa änglarna först" 

Jag kan än idag se ditt fina ansikte framför mig, varje gång som jag sluter mina ögon så ser jag dig. Jag vaknar upp och inser att det bara var en dröm. Om det ändå vore sant, att du fanns här, här hos mig. Jag blir alltid lika glad när jag tänker på dig, du var inte bara min farfar du var min förebild och allt. Världens bästa farfar, något som du alltid kommer att vara.
 
Att jag är som jag är, har jag dig att tacka för. Du har lärt mig så mycket och det skulle ha blivit så mycket mer. Jag lever för dig och tänker på dig varje dag. Kan koppla dig till nästan allt jag gör, imorgon får vi hem vår blivande hund. Om du hade varit här hos oss, så kan jag slåvad om att jag hade fått en hund för länge sedan. Min kärlek till djur och andra människor har jag fått från dig farfar.


Jag kommer alltid att vara din lilla flicka ♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo