Hela långa helgen!

Så otroligt skönt, detta har då varit en efterlängtad helg. En av de mest efterlängtade på ett tag. Inte för att det skulle eller har hänt något speciellt men ändå. Bara så otorligt skönt med helg, efter en hel veckas slit på jobbet. Har då haft mycket hårt jobb på jobbet, men nu är det skönt. För det är över, hoppas bara att man kan bli lite bättre i knäet.

Fredag så blev det massor av mys med älsklingen, vi var och käkade pizza i Lund, mumsigt värre sen blev det bio på det. En mycket bra film Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser, en av de bästa filmerna jag har sett på ett tag, superbra för att vara en svensk film, men jag diggar ju sådanna filmer, så kan vara därför.

Lördagen bjöd på en lång sovmorgon, gick upp vid 13.00 tihi, men det behövde jag, har dessutom fått en massa massage av älsklingen, han är så otorligt underbar. Sen är det fakiskt så att vi fyllde 23 månader i lördags! Grattis till oss!

Söndag är det idag och det innebär att det är en ny arbets vecka som börjar imorgon. Dagen har varit varm och skön, solat en liten sväng sen slappat litta och varit och handlat lite. Rensat upp i trädgården och plockat vinbär som jag sedan gjorde en paj av, samt med lite rabarber i som vi snart ska smaka =) hoppas den smakar bra. Farmor har också varit på besök en liten sväng idag. Morfar lille mår fortfarande inte bra, men verkar som om han är lite bättre. Så vi får hoppas på det bästa, får ju veta litta på onsdag!
Caroline Nilsson skrev

hejhej :)



Jag gör gratis bloggdesigner, så om du är intreserad kan du ju ta en titt på min blogg :)

Den 2009-08-03 klockan 12:42:08.
http://karrodesigns.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo