Utprovning av studentmössor!

Gahh ligger i sängen nu och snackar med älsklingen och imorgon så är det utprovning av studentmössor BLÄÄÄ säger jag, dock så kan jag inte den tiden som vi fått så får la se hur det blir för min del, men en sak som är säker. Så mycket mög och skit för en sketen mössa, tycker att det är så sjukt. Liksom att lägga så mycket pengar på något som jag endast kommer att ha på huvudet om ni andra har tur en dag i mitt liv, sen kommer den ligga i en låda!

Studenten är överskattat enligt mig! Alltså då syftar jag på allt runt omkring, folk får gärna tycka att det är världens grej men det är inte det för mig. Jag som hoppades på att jag skulle kunna prova mössan imorgon så att man fick det ur vägen, men ack troligen inte om man inte har tur!

Jag har frågat mig många gånger, varför jag sitter med i studentkomitéen och jag har kommit fram till två svar. Det ena är för att Sebastian Persson tyckte att jag skulle vara med och anmälde mig och sen för att jag tycker om att ha ansvar, planera också vidare.

Mammsen och pappsen är iaf för goa, "Beställ vad du vill ha" underbara, men det lär inte bli så fasligt mycket, endast en mössa och kanske, kanske ett lite packet som vi satte ihop! Men får se, än så länge ligger det som ska vara på mössna på 444:- sen är det mössan som ska till, som jag inte har något pris på än också kanske 70:- om jag ska ha paketet!? Nej nu ska jag tacka för mig och sluta snacka om saker som har med studenten att göra det är ju för fansken mer än ett ½ år till dess, tacka GUD för det!!!  
Bea skrev

svar : jaha okej, lycka till med provet imorgon då.

Ne ja har bara varit hemma , haft ont i ryggen :(

Den 2008-10-20 klockan 22:48:53.
http://beatricebrorsson.blogg.se/
Tanja skrev

Håller med dig studenten är överskattat :)

Den 2008-10-20 klockan 22:53:28.
http://tanja.webblogg.se/
Bea skrev

svar : Imorgon blir det att gå till skolan, skall vara där till 16 så det blir väll inte så mycket mer än det. sj då?

Den 2008-10-20 klockan 22:55:06.
http://beatricebrorsson.blogg.se/
Martin skrev

du är skum ibland älskling, men jag älskar dig lika mkt för det! det är väll en av grejerna som gör att jag är så förbaskat förälskad i dig! <3

Den 2008-10-20 klockan 23:30:31.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/
Angie (: skrev

Jaaaa studenten är överskattad haha XD

Kram

Den 2008-10-21 klockan 15:44:05.
http://yeahrockondude.blogg.se/
Anonym skrev

Alltså, jag håller verkligen med dig! Helt sjukt att en jäkla mössa kan kosta så mycket! Det är inte precis en mössa som man kmr använda varje dag heller:P Neej.. blä!

Den 2008-10-21 klockan 22:54:59.
http://elinoreaxelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo