Denna onsdag!

Snart ska jag sova, ska bli skönt. Är verkligen nannig efter denna dag, inte för att jag har gjort något som har varit så speciellt fysiskt krävande. Men iaf så har jag varit i skolan, började 08.10 med idrott, hade ganska så skoj, lekte lite med pilatesbollarna med Christoffer, Sebastian och Fredrik haha! Sen stod det rast på schemat, så då satt jag mig och skrev på min projektplan, så är snart klar med den, skirver klart den i morgon! Sen lunch, som faktiskt var ganska så god, men jag avr dock inte så hungrig, men det gikc! Så var det dags för dagens sista lektion, svenska C ganska så nice, skrev klart mitt mini tal, började smått på min krönika!  

Sen direkt efter skolan blev det möte med studentkomitéen, vilket gick fin fint, vi har så otroligt mycket idéer, vet bara inte hur vi ska få allt att gå ihop, men det ger sig nog! Får la se vad som händer helt enkelt.

Sen fick man skynda sig till bussen, hem och packa upp alla saker, hoppa i idrottskläderna igen! Andra gången denna dag, för det var ju dags för träning. Emelie SMS:a att vi skulle cykla lite tidigare så det gjorde vi, vilket var tur för det var motvind och sen var vi tvugna att ta fram målen! Allt gick fin fint, hela träningen gick fint och en sak som är säker är att flickor och pojkar är olika. Men dem är goa ändå ♥

Tänk i morgon är det dags för fotografering, men bara med studentkomitéen. För klassfotograferingen och enskildfotografering blir nästa fredag för 3:orna! Sista skoladagen för denna vecka i morgon, för på fredag är jag ledig. Ska iväg med släkten hela helgen, så det blir inget bloggande i helgen! Kanske på söndag om jag pallar, får la se! Finns iaf på mobilen om det är något ;)

Martin jag saknar dig min pojk ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo