Dagens träning!

Fick SMS av Emelie att hon inte kunde komma till träningen :O snacka om smått panik, men det gick snabbt över ni vet det löser sig alltid! Cyklade iaf till träningen i vanlig tid, släpade sedan fram 3 av 4 mål alldeles själv, ganska så stolt över mig själv faktiskt. För de där målen är klumpiga om man säger så! Sen fick jag hjälp med det sista, passade då på att fråga om jag kunde få lite förstärkning när vi skulle spela, så att alla fick spela. Mitt försök om att få förstärkning gick hur bra som helst :)

Träningens innehåll:

  • Uppvärmning med boll (olika övningar)
  • Match (flickor och pojkar var för sig)
  • Passningsövningar två och två
  • Skott på mål (olika sätt, tre steg, stuts, ett steg, steg i sättning)

Efter det att jag hållit i uppvärmningen så fick jag förstärkning, skötte sedan passningsövningarna själv, gick ganska bra fick dock använda visselpipan ganska så rejält 2-3 gånger och då såg alla ungar ut som om jag var riktigt hemsk och dem förstod direkt att jag menade allvar! Sen var det dags för skott på mål, då skötte jag det hela själv, fick sedan lite assistans från en av papporna han kunde inte hjälpa till, det kliade lite i fingrarna! Sen behövde jag en medhjälpare till för vi skulle öva steg i sättning, men då fick jag två medhjälpare så kunde hålla koll på bollar oh ungarna ist! Sen kom det en pappa till som tog handom killarna ett tag så det var plötsligt jag och 4 pappor som tränade ungarna, vilket gick bra, dem var ju överallt och ingenstans!

En lyckad träning, fick delat ut mina lappar angående fotograferingen till min bok! Nice kommit en bit på vägen angående projektarbetet! Fick till och med in 5 lappar påskrivan redan idag och dem var positiva till det hela, så det känns bra! Så nu har man hela 4 hjälp pappor om det skulle behövas då Emelie inte kan, det känns bra :) där är nämligen minst 1 på varje träning!


Känner mig duktig för jag har fått sammanställt statistiken angående fotograferingen, skrivit närvarokorten så att dem är klara :) äntligen säger jag och jag kan meddela att vi är 27 stycken uppskrivna :)


Hoppas på en lika bra träning nästa vecka!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo