Problem är till för att lösas och det är snabbt!

Att det alltid finns personer som inte kan uppföra sig och tror att man kan lösa allt med att slåss. Igår hände det en sådan incident där en person på träningen inte kunde acceptera vad några andra tycket och skulle slåss. Men vi löste det på plats, sen verkade allt lugnt.

Men sen idag så fick jag ett samtal från en förälder vars son och hans två kompisar hade blivit påhoppade av den andra killen sen efter träningen. Detta var inte alls trevligt att höra, men tänker så klart ta tag i problemet direkt om det uppstår igen, som jag sa innan så var ingen vuxen närvarande när det hände efter träningen så svårt att ingripa. Men händer det igen, så blir det samtal med de som är inblandade och deras föräldrar. Det är inte mer än rätt, ingen ska behöva känna att det inte är så kul att vara på träningen för att någon annan stör sig.

Jag uppskattar verkligen att den här föräldern ringde och informerade mig om det som hänt. Det är så synd att en del ska förstöra för andra, det var dessutom första träningen för personen som började störa sig. Så detta blir ännu en utmaning för mig, en sak som jag tycker var jätte bra var att en av de som blev påhoppade gick och sa till en av oss tränare när det första hände. Det här problemet ska inte vara länge, det ska stoppas så fort så möjligt!



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo