Rosa!?

Något som jag inte kan förstå är; Varför nästan alla tjejer har rosa bloggar, sen
handlar dem näsan alltid om smink och mode!? Oh nej det är inga förufattade
meningar, det är verklighet! Orka ha en blogg som påminner om alla andras och
palla skriva om samma sak som alla andra! Det är precis som om folk är rädda
för vad andra ska tycka om deras blogg om den inte är rosa och handlar om mode
och smink! Nu säger jag ine att alla tjejer som har en rosa blogg skriver om smink
eller mode, men många!

Snälla, personligen så tycker jag bara att det är mesigt att ha en blogg som ser ut som vilken annan blogg som helst, hur kul är det!? Minst varannan blogg är rosa och handlar antingen om smink, mode eller både och! När jag får upp en sådan blogg så blir det alltid ett klick tillbaka, för det känns som om jag redan har läst den en gång innan! Men obs nej det hade jag visst inte, det var bara en annan rosa blogg som "råkade" handla om smink och mode!

Vilken värld lever vi människor i!? Överallt hör man människor som säger att vi ska vara oss själva, våga sticka ut säga vad vi tycker och tänker. Jag tror inte att det kan vara så att alla tjejor tycker om rosa och diggar att skriva om smink och mode!? Nej här har ni en som inte tycker det, visst rosa är en fin färg och jag tycker om mode till en viss grad och jag sminkar mig.

Men orka sitta här och skriva till andra vad jag använder för smink, vad jag har på mig också vidare. Sen sitta och berätta för alla andra vad som är inne just nu, det kan man ju själv komma på när man är ute och shoppar! Man lär ju se vad som är modernt, när man kommer ut, eller har jag fel!? Många tycks leva i en rosa fantasi värld, men inte jag!

I min värld finns det fler färger än rosa, det finns mer än bara smink och mode. Färgen rosa är bara en så liten del av min värld, lika så med smink och mode. Jag kör på min egen stil och använder lite smink! Välkommen till min värld ;)  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo