Då var jag här igen...

Då var jag här igen efter nästan en hel vecka, men så blir det ibland. Man har inte alltid något att skriva om och ibland har man bara inte tid. Skrivit klart min psykologi, skrivit halva mitt arbete i idrott & hälsa B, känns verkligen bra!

Idag har jag faktiskt varit effektiv som aldrig förr, nej men jag har varit så duktig och ringt runt till de föräldrar/barn på handbollen som inte har fått mitt mejl igår som jag var så duktig och skrev. Så nu har jag raggat ifatt tre vuxna och två spelare till, det lönar sig att vara energisk ;) Sen har jag varit så duktig och hämtat bollar till idrotten på onsdag och skrivit ett långt mejl till Emelie!

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så att jag kan se på "Mannen som talar med hundar" och "Hundcoachen" mycket intressant! Usch imorgon så börjar jag 08.00 jäspar bara jag tänker på det, fast jag slutar ju klockan 11.00 sen hem och plugga lite. Sen bär det av till stan med mammsen, för att shoppa baddräkt och visselpipor :) jag vet lite speciella saker, men baddräkten ska ja ha för att jag och älsklingen ska börja simma varje söndag typ, sen visselpiporna ska klubben/laget ha! Nej nu ska ja kolla lite på TV och ja det kanske kommer ett inlägg sen vem vet!?

Sanna skrev

Hej!

Vilken trevlig blogg du har :)!



Skulle du kunna hjälpa mig med en sak? Det skulle vara SÅ snällt, nämligen att du blir medlem på dessa två sidor (det är gratis såklart!)



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107234



och



http://www.gratisgen.se/ref/98072



Det skulle vara en STOR tjänst! Jag kan länka till din blogg om du blir medlem på de två sidorna :). Är du aktiv på sidorna så kan du bland annat välja att få ett presentkort på H&M, GinaTricot, MQ eller varför inte få ett Nintendo DS eller playstation helt gratis hemskickat? Man kan ju alltid ge bort sakerna i julklapp :).



Tack på förhand.

Den 2008-11-17 klockan 19:50:22.
http://sannawiberg.blogg.se/
Granis skrev

Designen har jag gjort heeelt själv:D

Den 2008-11-18 klockan 17:19:33.
http://granis.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo