Regnet det bara öser ner, solen går upp och ner!

RegnVaknar nästintill som en liten solstråle, men när man kommer upp från trappan så ser man hur regnet det öser ner där ute. Den där lilla solstrålen, försvann sakta men säkert. Så var den borta för en stund, fick gå ner och ta på mig nya byxor, långa dessutom. Usch fy jag som hade planerat att ha mina shorts som är sexigt rutiga.

Men så blev det inte, min lilla dröm försvann som en liten vind. Det blev då svarta jeans i stället, men allt annat blev som planerat så ja, min lilla solstråle kom tillbaka efter ett tag och nu sitter man här hyfsad glad och otroligt hungrig.

Men man har dock ingen större lust att gå ut för där ute där regnar det som om himmelen var öppen. Men det löser sig för man är så sjukt hungrig så ut kommer man då gå om ca 40 minuter. Så nu orkar jag inte skriva mer, det kommer nog mer blaj ikväll för man har inget att göra på hela dagen så...därför kommer det mer blaj ikväll!

Ida Frank skrev

I min blogg säljer jag lite kläder, vill du se alla kläderna samlade som jag sålt och har till salu så finns det en kategori som heter (KLÄDER?). Jag har sålt en del men har även JUST NU en supersöt jeanstunika till salu för endast 140kr. Den är söt och i superbra skick. Även en blus som kostat runt tusenlappen som nu är till salu för 150kr.
Nästan varje dag lägger jag upp en ny sak som jag vill bli av med, som kan bli din. Det är allt från smycken till jeans till skor, till klänningar, tröjor osv.. Håll utkik vet jag. Hittar du inte något idag hittar du kanske något om några dagar? Vem vet. Finns på msn [email protected] om du hittat något så kan du adda eller bara kommentera bilden på min blogg. . www.ifrank.blogg.se

KRAM!!

Den 2008-05-26 klockan 10:39:42.
http://ifrank.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo