Min dag...

Idag har det delvis varit en bra dag konstigt nog! Fick veta att jag blev godkänd på tyska provet som man hade igår, überlycklig :) för då har man inte det efter sig! Sen fick jag också veta att jag fick MVG av Jonas på min idrottslektion, den var tydligen überbra, vilket jag själv håller med om :)

Nu återstår resultatet från matten, som vi skulle få någon gång i början av nästa vecka! Hade två nationella prov idag, usch fy gick typ skit, läsförståelse och hör förståelse på engelska :/ Fett IG kändes det som men får vänta och se! Imorgon får vi tillbaka våra uppsatser som vi skrev på engelskan, vill verkligen inte för det kändes inte alls bra efter jag hade skrivit den. Fattade typ inget, så känns som om jag får göra om allt i engelskan. Men man ska inte ta ut händelserna i förväg, får vänta och se.
Plugg
För övrigt så har jag varit på stan med Sarah och Josefin. Vi var på BK och käkade glass übergott får man ju lov att säg. Annars så är det geografi som står på schemat, dock ska man läsa lite naturkunskap senare men det tar man när man ligger i sängen och myser.

Nej nu ska jag fortsätta att skriva på min geografin inlämning, föresten var så duktig och lämnade in svenskan igår, så nu är den avklarad!

Tjohoooo bejbs, det kommer kanske lite mer blaj senare får se om jag orkar ") 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo