Mera blaj...

JagTa nu ett hårt och fast tag i din banan för nu kommer den lite blaj! Idag har jag endast gjort 2 vettiga grejer och det är att jag har varit och växlat mina pengar tillsammans med Josefin inför resan till Tyskland, det andra är att jag har varit och lånat en bok på biblioteket. Typ den första riktiga boken som jag verkligen ska läsa, fast att jag har varit så duktig och läst en hel bok om chinchillor för någon dag sedan.

Annars så har jag bara drygat mig igenom den här dagen och imorgon kommer det också att vara en dryg dag, för jag börjar 10.30 och slutar 15.05 så ska inte klaga skulle ha börjat 09.00 men man är så duktig så att man kan nanna lite längre.

Så ja ikväll blir det till att krypa ner i sängen för att inviga boken som jag har lånat idag, dock blev det inte boken som jag skulle ha läst men det blev ist "sista JouRen" med Karin Wahlberg. Riktigt bra verkar den, så nu får vi vänta och se.

Ohh yeah började att skriva packlista idag, ohh jo den blev lång men det är en massa små saker man ska ha med sig, men det är chill kommer att få plats med allt! Sen har man fixat med musiken som man ska ha med sin på resan, så nu återstår endast laddning av kamera och mobil vilket får ske imorgon troligen.

Nu hoppas jag att du har släppt din banan för länge sedan för annars lär den vara ut torkad ;) "blaj blaj"


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo