Kommer att sakna dig<3

Gunnar<3Det finns saker som man inte vill ska ske, man vill bara blunda för verkligheten, öppna ögonen och allt är bra igen. Men ack nej, det fungerar inte så, allt har ett slut, fast att man inte vill inse. Det är tungt och kommer att vara det ett bra tag framöver, idag har det varit skit jobbigt, har haft en klump i mitt bröst som inte vill försvinna, jag lider med dig.

Men imorgon 13.50 tar det slut, jag vill inte, jag vill verkligen inte! Jag vill bara ha dig kvar, mysa med dig, få se dig springa runt och leka med din boll i trädgården. Kommer fälla en tår så fort jag ser bollen ligga där ute och veta att du inte finns här, jag har ingen som jag kan mysa med längre.

Du kommer att vara långt borta från mig, men ändå så nära, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, du kommer ständigt att leva kvar, minnena med din kommer aldrig att försvinna. Men jag har försökt att samla mig, inse att detta är de rätta, jag vet mkt väll att det är det rätta, men jag vill inte mista dig.

Det kommer aldrig att finnas någon som dig, jag kommer alltid att minnas dig för den du var för mig, Gunnar, Gunnsar, Stuffe Andersson ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo