Idrottslektion...

Då var en sak avklarad, nästan precis haft egen idrottslektion. Från början såg det lite mörkt ut, vi var endast tre på plats jag + två andra! Snacka om tråkk om det bara hade blivit vi, hade inte kunnat göra så mkt. Men sen kom det fler folk så det var nice, så jag kan bara sträcka på mig själv, för det gick hur bra som helt tyckte jagHandboll. Fast att vi inte var så många, men det löste sig fint!

Inte nog med det, sen efter min lektion så hade vi fotboll i 1h det var också kul fast att handboll är mycket roligare ;) men så kan det vara! Nu sitter man här oh har precis kränkt i mig en stor mega ostbulle :) Snart är det dags för företagsekonomi oh nu kom lärare!

Sen har jag bara en lektion kvar och det är geografi som står på schemat, måste skriva på som in i idag, har ju bara 1-2 lektioner till innan arbetet ska in på ca 5 sidor :0 Men dagen tar inte slut där, sen ska man sitta och plugga på matten med Tinisen på resurstid för att vi ska bli klara innan fredag, för Tinisen ska till Danmark imon :P

Nej nu börjar lektionen så jag får sluta skriva...längtar inte tills jag kommer hem för då står det TYSKA på schemat usch fy kommer få ett fett IG imorgon, inget fastnar och ja allt är upp och ned just nu!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo