En trött torsdag...

Som sagt dagen har gått så fort idag & jag har känt mig überglad men jag vet inte varför, fick dock tillbaka engelskan idag från nationella fett IG på hela skiten ;) men, men det spelar ingen roll för jag får mitt G i slutbetyg så duktig som man är!
Trött
Hrm ja annars så har dagen rullat på sista lektionen redovisade jag & min grupp, det gick bra. Så nu har man en mindre sak på att göra listan, bara 4 saker kvar & 3 blir klara imon! Känns verkligen jätte bra!

Sen efter det att man hade slutat så stannade jag kvar av en konstig anledning, snackade med Sebastian & Sofie med flera. Mycket trevligt sen gick jag & Sebastian en sväng ner på stan & jag handlade glass sen tog jag bussen hem & Sebastian fortsatte bort mot 3 för där var Anna!

Som sagt imorgon blir det bio & ja lotten föll på mig & Sebastian vi fick välja film, så det blev "Dumpad" hehe men vi tror att den är bra! Sen slog man huvudet i kudden när man kom hem & har nannat från 16.00-18.15 snacka om trötter :P sen blev man dock väckt ett par gånger av, pappsen, brollan & älsklingen. Nu sitter man här ny duschad & allt oh väntar på älsklingen :)  

Sebastian skrev

Jag hann inte gå till 3, jag var tvungen att ta bussen tidigare.
Filmen kommer att vara jätte bra!! :D

Den 2008-05-22 klockan 22:41:39.
http://zebster.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo