En fredag...

Nu har man lämnat in naturkunskapen som skulle vara inlämnat nästa fredag, men då är man inte här för då är man och gör Berlin osäkert ;) känner mig duktig för idag så har jag också genomfört 2 debatter en på filosofin om betyg och en på geografin där vi debatterade om energikällor. Så idag har jag kunnat boka av 3 saker på min att göra lista så nu återstår det endast en sak, den lilla inlämningen i svenskan som ska in på måndag. Men det löser sig, så duktig som jag är!

Ska bli så skönt att ha helg, sitter här på andra våningen och väntar på att klockan ska bli 15.25 för då slutar Sebastian sen ska vi vänta på Anna och älsklingen. För sen ska vi dra till stan, käka lite och sen kolla på bio "Dumpad" Tyvärr så missade älsklingen bussen så han är inte i Lund förrän vid 16.00 :/ surt, men så kan det vara.

Dock har det nog varit den drygaste dagen på länge, gjorde absolut ingenting på engelskan i morse mellan 08.00-10.00 så det var trevligt att man fick vara lite aktiv på filosofin, sen blev det lunch. Nice lunchade ihop med min älskade Josefin :) Sen naturkunskap på det, gjorde inte ett skit mellan 12.10-13.20 är nämligen klart med alla arbeten, så sjukt skönt men drygt att vänta! Sen efter det var det geografi som stod på schemat, fick även där vara aktiv :)  

Nu ska jag ägna min tid till att läsa lite bloggar, har nämligen inget liv för det har jag gjort största delen av dagen!  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo