Ännu en dag...

Finner för tillfället bara ett ord; TRÖTT med stort T! man får aldrig ta det lugnt en enda sekund allt går i 100 km/h jag har så mycket att göra. Men nej jag klagar inte för jag bryr mig inte, tar var sak i sin tur och ordning. Det hjälper inte att stressa upp sig, skjuta fram allt. Det är bara till att bita ihop och se glad ut! Idag har jag gjort en bra sak, eller nej vänta, faktiskt två.

Jag har skrivit mitt företagsekonomi prov, vilket kändes super, men man ska inte ta ut segern i förskott, skrev dock 15 sidor ;) sen har jag pluggat som fan inför matten imorgon, lite naturkunskap inför fredag, men det får faktiskt gå som det går. Tyskan kom tyvärr i kläm idag, men så kan det vara ibland, det tar jag igen på fredag, så duktig som man är :)

Man har också varit så duktig och varit på avslutning idag, spelade brännboll, käkade korv och fick godis, man får ju fortfarande räknas som barn ibland. Nej nu ska jag tacka för mig och gå och dränka min sista energi åt naturkunskapen, sen slå huvudet i kudden...

"Jag saknar min älskling något enormt och älskar honom lika mkt.
Älskling du är bara så bäst ♥ "


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo