TRO eller VETA!?

Dagens stora samtalsämne som vi bara kom in på av någon konstig anledning: TRO. Ja juste de det är något som man gör i kyrkan. Men vi kom fram till det att om man tror så vet man inte säkert och man tror liksom bara att det är så. Alltså så kan man inte säga att gud finns också vidare. De som går i kyrkan de tror bara, de vet inte! Så allt snack om att tro på Jesus/Gud är ju bara så bull kom vi fram till! 

Snacka om att det blev en lång diskussion, men mycket intressant får jag ju lov att säga, sen började Marcus snacka om att man ser något men det är bara som man tror, för man kan inte bevisa det, men vet inte det och det var samma med tankar. Då enligt honom, men jag och Mattias tvekade lite. Men vi hade det mycket kul när vi snackade om det! Det stående skämt som vi kommer att ha som internskämt.

Men sen får vi ju också erkänna, vi var ganska så trötta och flummiga då vi snackade om de "Tror jag" haha ne men det var så sjukt varmt i solen också! Men har iaf haft en underbar dag på jobbet idag!


"Man vet att man tänker, men man tänker inte på att man tänker"

Lisa skrev

Ha en trevlig kväll :)

Den 2008-06-26 klockan 17:01:03.
http://wlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo