Se you on the other side...

Jag vet att det är sant, jag vet att det kommer att ske, jag vet att du finns där och väntar på mig. Att jag kommer att träffa dig där borta på andra sidan, jag vet inte när, jag vet inte, hur jag vet inte var, men jag vet att det kommer att ske!

Det handlar om att lita på sig själv, inte gå där och tro att det är så. Det handlar om att veta, jag vet att det kommer att bli så! Jag har alltid varit envis precis som du, jag har alltid gjort det jag har velat och jag är som jag är. Mycket tackvare dig, jag vet att du har hjälpt mig mycket, att bli den person jag är idag.

Undrar hur det hade varit om du varit vid min sida nu, om allt hade varit som det en gång var!? Hade jag varit annorlunda som person!? Det kan jag nästan svära på att jag hade, för att förlora dig har tagit hårt på mig.

Allt förändrades, det var som att gräva sin egen grav, det är inget man vill, det är inget man gör. Men ändå så hände det som inte fick hända! Du lämnade oss, fast med en förvarning. Men det hjälpte inte, för du betydde så otroligt mycket för mig! Men en vacker dag ska vi ses på andra sidan farfar ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo