Hemma från Berlin!

Hemma från Berlin då ja, dock så orkade jag inte skriva igår. Så sjukt trött, men det har dock varit en helt fantastisk resa och man saknar det faktiskt. Alla har varit så sjukt underbara, helt underbart och för att inte snacka om hur fruktansvärt varmt det har varit, men underbart men man kan ju säga att det var tur att vi fick bada sista dagen! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för vi gjorde så sjukt mycket.

Bild över Berlin

Första dagen: vi tog tåget ca 21.30 från Malmö C och väll framme i Berlin var vi vid 06.00 ohh snacka om att man var trött. Fick ta tunnelbanan till hotellet, sen var det till att lägga in väskor mm i ett litet bagagerum. Sen blev det en trött frukost! Sen for vi ut på en liten tur, det var dags att göra Berlin osäkert, vi kollade på sjukt många sevärdigheter, vi åkte tunnelbana hit och dit! Men vi hade trevligt trotts att alla var trötta. Sen vid 14.00 så åkte vi tillbaka till hotellet och fick nycklar och annat till rummen. Så sjukt skönt att få lägga sig i sängen. Sen bar det av igen ut på stan! God middag på kvällen, sen lite poker på rummet med Sebastian, Emma, Emelie och Josefin! Som ni säkert har märkt så blir detta en kort version av vad vi har gjort mer detaljer kommer på bilddagboken.


Andra dagen: vaknade vid 07.00 en timme förtidigt, så somnade om. Sen var det dags för frukost,  sen ut på stan och shoppa. Nice men hittade dock inget men det var trevligt men varmt. Så ja vi var ute hela dagen i solen, så ja man fick ju lite färg. Sen på kvällen så blev det en dyr måltid, BLOCK HOUSE. Men det var sjukt gott och så klart så tog vi efterrätt. Sen drog vi hem till hotellet för att lämna lite grejer sen blev det en liten barrunda. Trevligt värre, sen slog vi huvudet i kudden och nanna.


Tredje dagen: sovmorgon kan man säga. Underbart, sen fick vi packa ihop och lägga sakerna i rummet. Sen käkade vi frukost och snackade en massa skit. Sen bar det av ut på stan, vi skulle kolla på de sista sevärdigheterna. Sen blev det stan för en del och vi andra drog till badet, dock ett barn bad, men så kan det va! Sen tillbaka till hotellet och duscha. Efter det bar det ut igen, vi skulle och käka på en restaurang dock med dålig service kom vi fram till sen, vi var nära på att ta spring nota. Sen blev det hotellet, slappade ett tag och sen hämtade vi grejerna och åkte till stationen. Dock så fick vi vänta i Berlin 1½h mer för vi väntade på ett tåg som var försenat på grund av storm. Men vi hann i alla fall med färjan!


Jag säger bara tack så mycket alla som var med; Josefin, Sebastian, Emma, Emelie, Elionore, Elonore, Viktoria och Angela!


"HAALLO, Good morning"


PS. Bilderna hittar du inne på www.stuttsi.bilddagboken.se (läggs ut ikväll 2/6)

Elinore skrev

jaaa! det var så sjukt kul!:)

Den 2008-06-02 klockan 14:19:46.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo