Glassigt värre!

Ännu en underbar dag har passerat, eller ja iaf på jobbet. Halva dagen är ju kvar! Idag har vi inte åkte så mkt traktor tyvärr, men vi har spelat musik och hittat på en massa skit. Så det jämnar nog ut sig :)

Idag så skulle vi endast ta det lugnt finslipa lite som Lasse kallade det, tss heller att det var finslipa, eller jo men det tog ju fan en evighet så mycket gräs :/ sen var vi ju tvungna att "Jobba lite" haha det är då lika med "TA PAUS" haha vi solade också en stund eller ja det blev ett par stunder idag, då Mattias tog av sig sitt linne så säger Lasse "Jag tycker att du ska ta av ditt linne" också tittar han, Marcus och Mattias på mig och skrattar. Haha eller inte tror inte de va, ingen bra ide. Nu i efterhand så kom ja på vad jag skulle ha svarat "Ja, om du tar av byxorna" Vi var även och köpte glass idag, utan att cefen visste något, de man inte vet har man inte ont av!

Haha nej det jag ville säga är att det har varit ännu en underbar dag idag på jobbet. Snart ska man iväg till Malin och kolla på råttorna :) Skriver sen!


Älskar dig Martin Holmberg av hela mitt hjärta ♥

Angelica skrev

Kul.

Den 2008-06-18 klockan 17:35:27.
http://angos.blogg.se/
Martin skrev

jasså d e sånt ni håller på med på jobb;D man kanske snart själv får hitta på nått snuskigt för o jämna ut d;) haha



älskar dig..<3

Den 2008-06-18 klockan 21:17:58.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo