Gå din egen väg...

Man ska gå sin egen väg, inte göra som alla andra säger hela tiden. Våga säga vad man tycker och tänker, stå emot andra när man tycker annorlunda. Det är inte alltid så lätt, men ack det går om du bara tänker på vad du vill och tycker. Det är ditt liv inte deras, i det här fallet så får ni tycka vad ni vill, jag respekterar det och jag hoppas att ni iaf efter ett tag respekterar min åsikt, än om läget inte är så nu, lite blandade åsikter och känslor. Har man aldrig gjort eller haft de så kan man inte uttala sig som en del gör.

Jag tänker skaffa min råtta och jag bryr mig ärligt talat inte om vad ni tycker och tänker. Det är okej för mig om ingen av er vill komma ner i mitt rum, det spelar ingen roll. Det ska vara min råtta inte er, ni behöver inte befatta er med den, men bara för att ni är helt emot det, så behöver ni inte göra en så stor sak av det. Jag står för vad jag har sagt och för vad jag tycker om de småliven. Jag tycker att råttor är hur söta och gulliga som helst. Ni får gärna tycka att dem är äckliga, skadedjur, fula mm. Men vänta ni ska få se!

Det brukar bli bra när jag gör saker, ni är inte som jag och det kommer ni aldrig att bli! Jag älskar alla djur, dock vissa mer än andra, ni har aldrig själv haft djur så ni kan egentligen inte uttala er, det finns endast en person som kan och det är farmor! Jo klart vi har haft 2 kaniner, men det är inte samma sak som en råtta farmor har iaf haft möss, eller ja det var farfars men ändå. Jag kommer iaf att älska min råtta mer än någon annan och jag lovar att ni kommer att ångra vad ni har sagt, vilket jag hoppas på! Ni behöver inte älska den, ni behöver bara acceptera den!
martin skrev

Älska den mer än mig?:O



jag accepterar den iaf:$ ja har väll blivit sugen på o ha en:L

Den 2008-06-17 klockan 20:44:04.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo