Andra dagen...

Tihi jag vet inte vad jag ska säga, bara så sjukt roligt! Ännu en dag på jobbet har passerat och ovan på allt så har det varit fint väder hela dagen :) Lika som igår så har man fått uppleva en hel del, fast att man bara har varit i lilla Staffanstorp. Många skratt även idag, men också mycket att göra. Men det känns ändå som om vi har åkte mer traktor än gjort något annat, men det gör inget, för det är kul.

Sen kom Marcus mamma och snackade lite. Sen efter det fick jag veta att hon kände igen mig, men sen kom vi fram till att det inte var så konstigt, i och med att Marcus har varit bästa kompis med min kusin Niklas, tänk vad världen är liten!

Sen skulle vi klippa häck men det slutade inte kul, för Lasse klippte sig i handen, så han och Mattias fick åka till vårdcentralen, jag och Marcus fick räfsa upp skiten sen körde vi tillbaka och mötte Mattias, vi tog då 3 kaffe som dem kallade de, sen var det inte mer jobb för idag, kollade roliga klipp på youtobe haha! sen fick man veta att Marcus bor på Åkershus bara ett kvarter bort snacka om lustigt att alla ska bo så nära!

Sen träffade vi en jätte gullig gubbe och tant som var ute i trädgården och gjorde fint. Så otroligt söta, tihi gubben trodde att jag och Marcus var tillsammans, men nej så är inte läget lite så stor skillnad 25 och 18 haha och sen har jag ju min älskling redan, som jag älskar så sjukt mkt<3

Så sjutk trevligt och roligt trivs redan sjukt bra på jobbet efter bara två dagar! En sak som jag nästan glömde var att igår så sa Lasse till mig: "Ja om du inte vet vad du ska göra nästa sommar så får du jobba här igen om det går för sig!?"

martin skrev

ja va va d ja sa? tette passar bra in på gräsarbetet;P



o du 25 o 18 e inte så stor skillnad..:P har två stycken som har pojkvän som e så gamla;D så d så;P



älskar dig..<3

Den 2008-06-17 klockan 18:54:10.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo