Vecka 29!

Veckan som har gått, har då bestått mycket av jobb! Underbart att känna ihop sina egna pengar och om en vecka så är det löning! Men ja som sagt, tiden går fort när man har kul, varit hemma själv denna vecka också med älsklingen och min lille Melker :)


Måndag: Idag var vi och käkade hos mormor och morfar, mysigt kusinen var också där! Mycket trevligt hade vi och vi fick så klart god mat!


Tisdag: Idag var det bara jobb som stod på schemat sen tog vi det lugnt hemma jag och älsklingen. Melker fick så klart vara ute och mysa han med!


Onsdag: Jobbet först så klart, sen var det dags för inventering med handbollen och ja det gick hur bra som helst! Sen möttes jag och älsklingen vid City gross för att vi skulle stor handla till fredag/lördag!


Torsdag: Efter jobbet så var det dags att städa hela huset och snygga till i trädgården! Älsklingen dammsugade hela huset och dammtorkade och jag skötte trädgården. Man får ju lov att säga att det blev hur bra som helst!


Fredag: Otroligt kul på jobbet, dock inte gjort så mycket som kändes seriöst, men vi fick mycket gjort och kul hade vi när vi städade! "Den lilla svarta" hittade vi inte men vi hittade den "Lilla vita" En efterlängtad dag om man säger så, för idag så var det grillning som stod på schemat. Josefin och Sebastian kom! Tyvärr så kunde inte Anna följa med, synd och ja lille Stefan var magsjuk stackaren! Men det blev en lyckad kväll, mycket skratt också!


Lördag: Idag så kom mammsen, pappsen och brollan hem från semestern. Skönt att alla är hemma igen, underbart. Älskar verkligen min familj, dem är bara bäst! Sen blev det lite mys också fick dem hälsa på lille Melker!


Söndag: Ja så var det snart måndag igen, men först så får det ju vara söndag. Vilket det så klart är idag, skönt! Farmor har varit på besök, vi drack kaffe och käkade nybakad sockerkaka! Sen kollade hon på Melker och ja han var ju söt! Sen har vi varit och handlat! Ikväll så blir det grillning, mysigt och gott!


Ja, här har ni min vecka då, skönt för nu har jag bara en vecka kvar att jobba, fast att det är samtidigt ganska så tråkigt! För jag kommer att sakna alla, Marcus, Mattias, Stefan och Lars! Men vi kommer troligen att träffas nästa år kanske, vem vet!?


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo