"Sen ska jag hem & laga mat i 1h, käka i 5 min & diska i 20 min"

Jobbat idag med, men det är ju inget nytt. Man börjarfaktiskt att vänja sig, att klockan börjar ringa kvart i 6, men sen går man inte upp förrän 06.30 :) Men det är en annan sak, det är faktiskt skönt att gå upp, man får så mycket gjort!

Då har ännu en dag på jobbet passerat, vilket är ytterst skönt men samtidigt så är det tråkigt, för det betyder att jag bara har 3 dagar kvar :( Men jag får se det till det positiva, vi har det hur kul som helst när vi jobbar speciellt vi tre Mattias, Marcus också jag. Stefan sköter sig själv mest i och med att han är arbetsledare! Men vi har kul ihop alla 4 och det är det som jag kommer att sakna något enormt!

På tal om något helt annat, jag skriv igår att jag var trött. Jo vist det var jag, men idag är det 100 gånger värre, har varit sjukt trött hela dagen. Först så skyllde vi på att det var tisdag, sen kom vi fram till att det var vädret, men nej det var Marcus, för han har bara störat sig med mig bara för att jag har varit trött, skitunge! Men för övrigt så har det varit en bra dag, sitter hemma själv med Melker just nu, ska snart gå och kolla lite TV innan jag ska nanna kudden ♥

Älskar dig så älskling, sknar dig min lille skit ;)

PS. Dagens rubrik står Marcus för!

Marica Rödebäck skrev

Tack skall du ha ;)

Den 2008-07-22 klockan 22:05:11.
http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo