När livet bara...

När livet bara rullar på, när allt bara är perfekt, när allt händer vid rätt tidpunkt. Det låter som ljuv musik i mina öron, men sådant är inte livet, allt rullar inte på till 100 %, allt blir inte perfekt och allt händer inte vid rätt tidpunkt. Så är livet bara, fullt av saker, som man aldrig tänker på, det bara händer. Oftast när man aldrig minst behöver och orkar med det.

Livet är något som är oklart, man vet aldrig vad som händer, vad som kommer att hända, de enda man vet är vad som hänt! En del vill inget hellre än att dö, de försöker gång på gång, medhanns andra vill leva livet ut och kämpar. I grund och botten är livet ett stort svek, i alla fall för många.

Alla vill vi olika saker med våra liv, alla kan inte få sina behov tillgodosedda, det är så livet fungerar. Tyvärr kan inte alla få som dem vill, för då skulle ingenting fungera, men man kan göra saker på så många olika sätt, ändra på många saker. Saker som folk bråkar och krigar om i dagens värld. Det kan lösas, om man bara ser på "problemet" från mer än en synvinkel!

 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo