Djur är livet, jag kan inte tänka mig...

Djur är livet, jag kan inte tänka mig ett liv utan djur. Så tråkigt, så tomt, så rastlöst, så otroligt ointressant. Alla djur är underbara på sitt sätt, det är klart man tycker om andra mer än andra, så är det bara. Att mista sitt/sina djur är något av de hemskaste som finns, att först se dem lida, genomgå en massa smärta.

Det hade varit flera gånger bättre om de bara fick somna in och för evigt sova. Sluta känna smärta, slippa lida och vi slipper se allt och fatta ett beslut som ingen vill vara med om. Har själv haft två kaniner som vi var tvungna att avliva :( tråkigt men sant, men det var för deras eget bästa. Man vill inte fatta beslutet och dagarna innan är det värsta som finns, speciellt när dem lider, att se dem lida det gör så fruktansvärt ont.

Sen efter när det är gjort, lättar hjärtat för att man vet att man gjorde de ända rätta. Att dem är uppe i himlen, bland alla andra änglar, underbart att veta. Men man glömmer aldrig dem, man minns alla glada, fina minnen med dem, alla dagar som man fick spendera med dem.

Nu väntar jag på mitt tredje husdjur, som den här gången inte är en kanin, utan det är en råtta. Jag vet kan låta som stor skillnad och ja det är det. Men jag vill ha en råtta och då tänker jag ha det. Kommer aldrig att glömma mina djur, ingen av dem. Ni är för evigt i mitt hjärta, Nina och Gunnar ♥

Tanja skrev

haha jag alskar mina djur, men tanker aldirg skaffa egna. skull aldirg ha tid tyvarr.

Den 2008-07-04 klockan 00:18:05.
http://tanja.webblogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo