Orka jag vill inte...

Jag
Orka jag vill inte vara sjuk och jag har inte tid med det nu. Har för mycket att göra i skolan, så är det bara. Eller ja jag har aldrig tid egentligen, men tydligen så tycker min kropp att jag har det.  

Hatar det är så grymt trött på att vara sjuk. Har fan aldrig varit sjuk så många gånger som jag har varit nu =/ Jag är trött på det, får ju jobba röven av mig sen när jag kommer tillbaka till skolan! Orkar inte det, inte igen har ju redan fått göra det en gång.

Det är tur att jag har min underbara älskling och min familj, släkt och vänner! Annars hade jag fan inte varit något hade inte orkat för fem öre, men nu orkar jag. Jag kämpar för en speciell person, min älskade farfar som jag aldrig någonsin kommer att glömma.

Han var mitt allt och kommer alltid att ha en spceill plats i mitt hjärta! Finns ingen som honom, världens bästa farfar, som nu inte finns mer, det känns som om allt hände igår men endå så länge sedan usch fy i år är det 5 år sedan!

Jag kan inte förstå, men måste acceptera det som hänt, men kommer aldrig glömma allt som vi har gjort ihop. Jag är så lycklig över att just du var och är min farfar. Världens bästa farfar är du och det kommer du alltid att förbli<3

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo