Jag vet att jag inte är som alla andra, men...

Jag
Jag vet att jag inte är som alla andra, men det är bara till att gilla läget! Gör du inte det så behöver du inte umgås med mig! Tyck om mig för den jag är, gör du inte det så låt mig vara. Man behandlar andra så som man själv vill bli bahandlad så tänk på det nästa gång du gör något! När du står där och säger en massa fula ord till den där stackars lilla pojken som inte är som alla andra! Tänk om det hade varit så att alla andra hade stått omkring dig och bara matat en massa fula ord och andra saker emot dig, hur liten och ensam hade inte du känt dig då?

Nästa gång fråga dig själv innan du gör något!? Tänk lite på andra och inte bara på dig själv, gör något mot någon annan och du måste vara berädd på att bli behandlad på exakt samma vis! Alla är inte starka och kan stå emot själv men det finns andra som finns där vid personens sida som kan göra precis samma sak som du gör fast på ett mer moget sätt!

Så för en gångs skull, våga stå för den du är och inte vara som alla andra! Du är inte cool bara för att du gör det som alla andra gör. Du är 100 gånger coolare om du gör motsatsen!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo