Att ha en vän<3


Att ha en vän, det är något som alla vill ha. En person som alltid finns där men som man inte alltid umgås med. Vad som än händer så finns den där. Är det en äkta vän så ska man kunna vara ifrån den hur länge som helst och sen om man behöver den så ska den finnas där för en.

Jag har haft en sådan tur, för jag har funnit en vän som alltid finns där för mig. Även om vi inte ses lika ofta längre, så vet både hon och jag att vi finns där för varandra. Varje gång vi ses så blir jag alltid lika GLAD, även om det kanske inte alltid syns. Men för mig så är du den bästa vännen en person kan önska sig!


Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!? Du finns alltid där när jag har klantat till det, när jag gjort något som jag har blivit ledsen över. Precis som jag alltid har och finns där för dig när du behöver mig! Tänk så mycket skit som vi har hittat på ihop! Så klart så ska det bli mer, vi hittar på våra små saker lite då och då!

Men en sak ska du veta vännen, jag kommer aldrig någonsin att lämna dig, för jag finns där om du behöver mig! Jag är din andra halva, som sagt högran är inget utan vänstran!!! Vår vänskap ska aldrig ta slut, den hade en början men inget slut! Älskar dig Martin<3


martina skrev

blir ju helt rörd:) vänner för alltid!!!!

Den 2008-01-17 klockan 18:03:52.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo