Ont i ögat...

Ont i ögat, usch fy tusan vad det kan vara besvärligt. Hade ont i ögat igår när ja skulle nanna, men sånt är livet tänkte jag. Sen vaknade jag med ont i ögat igen :/ usch fy säger jag, men traskade glatt till idrotten ändå! Hade ju boxning idag :) kul var det eller vad säger ni Stoffe och Sebastian!? Men sen efter ett tag så fick jag ont i ögat igen och sen gick det upp i huvudet.

Så det blev att traska till skolan, prata med Viktoria och sen gå på mötet, efter det så blev det att sjukanmäla sig och gå hem. Orkade inte sitta i skolan till 14.40 hade skit ont, så gick och köpte lussebullar. Sen åkte jag hem, pluggade lite och sen gick jag och la mig. Somnade ganska så snabbt, sen vaknade jag vid 15.30 då man skulle ta på sig träningskläderna för andra gången och sticka till träningen. Någon måste ju offra sig!

Nu ligger jag i sängen, snackar med älsklingen, kollar på Insider och läser lite FiKa :) Är så nanni och har ont i ögat, så snart så blir det till att stänga TV:n, datorn och lägga undan FiKa papperna!

Nu är det bara 14 dagar kvar till julafton, längtar :)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]
[13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24]

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo