Min helg :)

Lovade er ju en uppdatering av vad som skulle hända i helgen och den kommer här ;) Man håller ju det man har lovat, eller vad säger ni!?

Fredag:
Älsklingen hämtade mig på skolan, satt där när jag hade psykologi, kom faktiskt en bra bit på mitt arbete :) Dock så fick jag ändra om min frågeställning, för där finns inget svar på min andra frågeställning. Men sånt är livet, sen efter min psykologi så gick jag och älsklingen en sväng i stan för jag hade lovat mammsen att handla en julklapp till brollan från mormor och morfar, vilket jag gjorde! Hade lite tur för det var sista exemplaret av julklappen!

Sen var det dags att åka hem med julklappen, mysa lite och sen dags för pizza :) Mums mycket gott! Sen hade vi mys i soffan och kollade på idol med ett halvt öga. Sen kallade sängen!

Lördag:
Gick upp efter klockan idag faktiskt :) duktigt tycker jag allt! 10.00 var det dags, fixade till oss och sen var det dags att vandra ner till Bråhögshallen för F97 skulle ju spela match, tvungen att se tredje gången gillt! Så klart så blev det vinst till Staffanstorp :) Träffade även Micke en sväng under matchen! 

Sen bar det hem igen, pluggade och tog det lungt. Julpyntade gjorde vi en sväng efter mammsen, pappsen och brollan hade varit och köpt gran, men den sätter vi in sen en dag i veckan! Sen åkte mammsen och pappsen en sväng för att köpa ny CD-spelare/radio. 

Sen gick vi och postade julkort och köpte godis :) Gütt ett bra tag sedan jag käkade vanligt godis! Sen hem för att plugga, vänta på mat också vidare, mammsen gjorde potatisgratäng och pappsen grillade :D Superdupergott :) Mys i soffan blev det sen och film, en jätte bra film Dagissnuten :) Sen kallade sängen mer än den gjorde igår, var ju uppe på övertid!

Söndag:
Idag var det dags att sova ut, klockan ringde 10.00 men den stängde jag bara haha. Vi gick upp vid 13.00 dock hade vi legat vakna ett bra tag i sängen och bara myst jag och älsklingen ♥ Sen gick vi upp, käkade frukost och sen började vi att baka, först Jordnötsmums och sen Lussekatter :) Goda blev dem iaf, sen slängde vi i oss varsin macka, hoppade in i duschen när allt var klart!

Rena och fina var vi. sen käkade vi prinskorvar och spenat :) mums! Sen kom min gulliga farmor på besök, så då blev det lite fika! Lussebullar, citronmuffins, kaffe och saft. Mysigt värre, sen åkte farmor hem! Nu sitter jag här och har precis pluggat, FiKa och R&B. Några räkna uppgifter kvar, som ska göras imon! Kollar på Wallander gör jag!

 
Nu är det bara 11 dagar kvar till julafton, tiden den går och vi med den ;)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]
[13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24]

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo