19-21 december

Det känns som om det vorer på sin plats för en uppdatering, ett bra tag sedan jag skrev nu känns det som! Fast att det bara var 2-3 dagar sedan sist! Men aja, så kan det vara. Nu har man iaf "firat" även den andre julavslutningen för det här året, nämligen i skolan den 19 december. Så skönt att äntligen få lite lov, kan verkigen behövas om man säger så!

Som vanligt så får jag la skriva en liten kort sammanfattning om min helg :) Jo det är klart den brukar kanske inte alltid bli så kort som jag tror att den ska bli, men övning ger färdighet!

19 december: Julavslutning idag ju i skolan, dagen började med att man tog bussen 07.40 ohh jo jag vet helt sjuk tidigt! Asade med sig sin stora feta väska, man skulle ju sticka hem till älsklingen sen efter avslutningen. Samling för att lyssna på kören, då man blev satt till att fotografra, inte så lätt med två kameror men det gick. Sen dags för att leka lite lekar, quis, dekorera ett pepparkakshus vårt blev helt klart bäst, mini quis och slutligen Doobido. En mycket trvlig avslutning, men det tog inte slut där, sen var det dags för julbord på CC house, hrm mindre gott men alltid lika trevligt, är inte så förtjust i julmat!

Sen dags att ta sig tillbaka till skolan, lämna över presenten till Vickan och sen hämta bildakerna för att bege sig till tåget! Sen var man i Malmö, tog bussen till Vellinge och hem till älsklingen :) Hade lite myspys på kvällen!

20 december: Idag stod det pepparkaksbak och jupyssel på schemat, alla älskligens små kusiner skulle komma. Myspysigt värre får man ju säga, så söta! Dock kunde inte alla komma, men sånt händer ibland!

Bakade och pysslade, käkade köttbullar och pasta sen mycket gott. Men dagens bästa var ändå när älsklingens pappa kommer ut från badrummet och frågar "Vad händer just nu?" och älsklingens mamma svarar "Ja, just nu så ritar de minsta och de största oh ja de andra kollar TV" Ja, det är precis som det låter, jag och älsklingen satt och ritade i köket med de små!

Gick och handade i blåsten gjorde jag och älsklingen. Handlade lite mys och glass med mera. Sen käkade alla småbarn och vuxna glass efter maten :) Sen hoppade jag och älsklingen in på hans rum och hade myspys :) kollade film gjorde vi också!

21 december: Inte hänt så mycket än, vaknade gjorde vi för ett tag sedan, men vi låg kvar i sängen och möss :) Så snart ska vi typ käka frukost, sen vet ja ej vad som händer men det ger sig nog. Kanske kommer en uppdatering senare eller imorgon!

Ojoj snart är det julafton och då menar jag snart! Bara 3 dagar kvar nu!

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)
(13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo