Ett år har passerat och ett nytt har börjat!

Ännu ett år har nu passerat och ett nytt har börjat. Spännande men också hemskt, spänt på vad som kommer att ske, alla saker man kommer att vara med om, men en tanke skänks också till alla hemska upplevelser som man säkert kommer att få vara med om, även om man inte vill! Ibland har man inget val!

Nästan alldeles tyst, snart är allt som vanligt och man märker inte att det är ett nytt år. Alla raketer har börjat tystna och allt blir åter svart igen. Skönt, att allt är över, alla dessa raketer, dem är mest till besvär tycker jag. Så många som skadas, några som dör, bara för en raket!? Det är sjukt, vem som helst borde inte få köpa raketer, det borde vara organiserat. Så att varje kommun står för ett stort fyrverkeri med massa raketer.

Tyvärr så inser folk inte hur otroligt farligt det är att blanda alkohol med raketer, om man tvunget ska så ska man välja tycker jag! Det är tyvärr nästan lika illa vilket som! Men att folk inte inser, att man inte kan ta ett beslut om att det borde vara förbjudet med raketer!? Nej, de personer som bestämmer vågar inte ställa sig upp och säga vad dem egentligen tycker, de lyssnar aldrig på någon annan! De kör sitt eget rajs, de borde se till verkligheten! Men vi kan inget göra, bara de!


Tänk att jobba på akuten en kväll/natt som denna!? Nej tack, det är de nog ingen som vill. Men ändå så lär sig inte folk, de blandar alkohol med raketer och blir förvånade när olyckan är framme. Dock så behövs det ingen alkohol för att olyckan ska vara framme!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo