Nyårsafton!

Så var det nyårsafton, en dag som skulle ha spenderats i Dalby med dem bästa i världen. Men ack nej så blev det inte, för här sitter jag med en förkylning, ont i kroppen, tjock i halsen. Fy tusan sådan otur man kan ha då, så ja som ni kanske förstår så får jag tillbringa den här dagen hemma i soffan, så får helt enkelt fira nyår själv med min lille Melker :)

Men allt går, fick ju tvinga iväg älsklingen, inte meningen att han skulle behöva sitta hemma och passa mig när han kan vara med de bästa! Så tillslut så fick jag iväg honom! Så tråkigt att man ska vara förkyld just denna dag, på nyårsafton som man bara firar en gång per år! Extra tråkigt är det att man knappt kna lukta eller smaka, så ja vad man ska äta spelar inte någon så stor roll, men jag ska isf käka kycklingfilé, kroketter, vitlökssås och sallad :) Mums ska det bli!

Önskar er alla där i Dalby som jag skulle spenderat den här kvällen med ett riktigt gott nytt år och hoppas att ni har det trevligt! Så klart så önskar jag även alla er andra som läser ett gott nytt år!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo