Lundaspelen 2008!

Lundaspelen 27-29 december
Så har det varit Lundaspelen igen, det är
31 året i rad nu! Helt otroligt, världens
största handbollstunering för ungdomar
har nu ägt rum i helgen mellan jul och
nyår som vanligt. Ja, som vansligt så har
jag hjälpt till, man kan ju inte låta bli om
man säger så! Försökt att få tag i folk från
laget, men endast 2 kunde av 25, lite dåligt
tycker jag, men ett stort tack till er 2 som kunde!

Satte upp mig, att jag skulle stå i
kiosken från 14.30-19.00 på
söndagen, efter det att man varit på fest i Tyringe :)
Första passet gick hur bra som helst, eller ja det var ju två pass det handlade om. Dock så fick jag och älsklingen börja med att bre mackor och bullar för att det var nästan slut. Folk handlade som idioter, men det gick bra. Stackars Micke hade stått själv i kiosken ett bra tag, för ingen kunde ta den tiden, men sen kom jag och älsklingen. Så allt löste sig! Ganska så mycket att göra om man säger så, där var ju folk hela tiden, men sen kom där en till som hjälpte till. Så då fick jag plocka lite skräp också.

Det blev då en lång kväll, fick ju hjälpa till att städa och plocka undan så att det skulle vara fint till dagen efter, men det gick ganska så snabbt så ska inte klaga. Man var ju tvungen att stanna till sista man, för man skulle ju ha kassan men sig hem!

Sen hade man ju också satt upp sig på att stå i kiosken 08.30-19.00 på måndagen då där inte var någon som kunde! Men sen helt plötsligt så kunde folk då, så fick hjälp alla pass utom ett. Men då var älsklingen där :) Han som har varit så snäll och stått i kiosken med mig under alla mina pass, tusen tack älskling ♥

Det blev dock lite körigt, då Emelie skulle vara hallvärd och där var ingen som kunde sitta i seketariatet. Så jag fick springa runt, fram och tillbaka, hjälpa till lite i kiosken, lite i seketariatet och ringa in lite resultat också vidare. Så jag fick prova på allt då :) ganska så skoj, tycker verkligen att det är roligt! Även denna dag blev lång, för folket ville inte försvinna så vi kunde inte plocka undan kiosken tidigare! Sen fick vi ju städa på de, snacka om mycket skit, man kunde hitta vad som helst! Sen fick man gå hem och mysa till sig lite och käka. Kände då att man hade smått ont i kroppen :/ tråkigt värre!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo