Julskyltning i en håla och en stad...

Julskyltningen är över ännu en gång, det går så otroligt snabbt. Lite tråkigt men samtidigt det har sin charm, att det bara är en dag varje år! Så mysigt, dock så brukar jag aldrig gå på den i lilla Staffanstorp, för jag står själv och säljer lotter. Detta år så stod jag 2h och sålde lotter tillsammans med Emelie för handbollsklubben :) vi delade ut 4 vinster så en i halvtimmen! Ganska så lyckat, träffade en massa trevligt folk, så man ska inte klaga.

Sen efter det så bar det av hem för att kolla det sista på handbollen Sverige-Rumänien. Sen skulle vi ta bussen in till Lund jag och pojkarna, men den kom aldrig så vi fick stå och vänta i 1h! inte så kul, men vi roade oss ganska så bra :) Sen vandrade vi runt inne i Lund lite på julskyltningen där, köpte lite nougat, sen Mc så klart :) haha.

Sen lämnade vi Schtumpen vid tåget, sen skulle vi gå till bussen, men vi fick gå igenom hela stan. För där var demonstranter och kravaller så vi tig bussen nere i stan ist för att vara på den säkra sidan att vi skulle komma hem. Så tråkigt att andra ska förstöra den fina julstämningen. Att man demonstrerar och går ett tåg för att få sagt det man vill, är OK för mig. Men sen att man ska börja kasta saker och förstöra för andra är bara så sjukt onödigt! Men det har iaf varit en sjukt nice helg tack alla som gjort detta möjligt ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo