Dagen...

Nu såhär i juletider så har jag tänkt att min blogg kunde få bli lite julig, så att ni som läser kan få den där julkänslan :) Jag slog slag i saken igår och bloggen har nu fått en liten julig design! Tycker själv att den blev fin, faktiskt gjort den själv, känner mig duktig.

Nog om det nu, nu är ett av proven för den här veckan avklarade, provet i finansiering och kalkylering är nu klart :) Vilket känns bra och ja det kändes faktiskt bra! Hoppas nu att det gick bra också, dock så kunde jag inte sista uppgiften, men det var jag inte ensam om! Nu ska man bara plugga som en idiot inför provet imorgon! Redovisning och beskattning är det som gäller imorgon 12.00! Hoppas bara att det går bra, får plugga som in i idag på bussen till och från jobbet och sen en sväng när man kommer hem. Tur är det att man har håla i morgon innan provet så man hinner plugga lite extra, så mycket att göra. Hinner ju knappt med allt, smart med två prov dagarna efter varandra, men sånt är livet!

Snart är det dags för dagens sista lektion, matte C. Kommer att gå snabbt, för det är endast 1h lektion! Sen får man skynda sig till bussen så att man hinner med den som går 11.13 för sen ska man till frissan och fixa till sig. Sen blir det till att fara till jobbet! Här går det undan!


Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton, ska bli så skönt med lov:)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]
[13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24]

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo