Torsdag 08-07-31

Torsdag, dock några dagar försenat, men det kan inte hjälpas så kan det bli ibland! Denna dag har min pappa varit riktigt snäll, ni vet jag får mina idéer ibland, så är det bara och när jag får dem så ska dem genomföras och ja idag eller ja igår fick jag en ide! Jag fick för mig att jag skulle göra en ute bur till min lilla Melker :) Så klart så var pappsen så otroligt snäll så han ville hjälpa mig, men det slutade med att det var han som gjorde den. Men jag vill hjälpa till men han behövde ingen hjälp sa han! Buren blev i alla fall fin fin, men Melker har redan hunnit rymma en gång, den lille busen! Lekt i mammsens blomkruka har han också gjort!



Blev bara s¨å nöjd och förtjust i den här bilden, på mina två kusiner och min bror när dem skulle klättra på stenarna när solen gick ner!

Denna underbara torsdag avslutades i Lomma med hela tjocka släkten får man ju lov att säga alla förutom kusinen Jocke var på plats till och med mormor
och morfar var där!  Helt underbart och så otroligt varmt det var
i vattnet, helt otroligt men skönt var det. Kastade boll och
hade det mys. Mormor badade också det gjorde alla utom
Dan. Sen fikade vi, kex, bullar, saft, fruktsallad, kaffe
och drack punsch som mormor och morfar bjöd på. Sjukt gott
var det ;) Mums var det kan jag lova, dessutom var det ytters mysigt och trevlig!

Kollade på solnedgången gjorde vi och det var trevligt, så otroligt vackert! Det har varit ännu en trevli och intressant träff med mina släktingar. Det är som sagt alltid lika trevligt! Dock så var det lite snack om Alqajda, eller hur det stavas! Det var nämligen några som pumpade upp en gummibåt och palldade iväg haha, vi hade ganska så skoj åt det! Blev helt förälskad i solnedgången, skulle kunna sitta där och mysa i en evighet om man säger så, men den försvann så snabbt när den träffade vattnet! 

Tack för en underbar kväll!   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo