Saknade är enorm...

När alla minnen vaknar till liv och tårarna kommer. När längtan, önskan, saknaden och kärleken är som störst. Att man kan sakna någon så mycket som jag saknar dig, trodde jag inte på förrän du försvann. Det ända jag önskar är att du åter kunde vara hos oss, min kärlek bara växer till dig. Tänk det har gått 5 år och 16 dagar sedan du stilla somnade in för evigt.

Allt känns som en enda stor dröm, som om det bara var något påhitt. Men tyvärr så är det verklighet, det kommer aldrig bli som förr. Det finns ingen som förstår hur mycket jag saknar dig, ingen som vet, ingen som tror på det.

Vi alla saknar dig, men det finns saker som ingen annan vet mer än du och jag. Saker som ingen annan kommer att få veta, det är våra hemligheter. Men nu har jag ingen att prata med om det, det är bara tomt! Det är så tomt utan dig, överallt utom i mitt hjärta för där finns du farfar, du kommer för alltid att finnas där! "Kalla händer men ett varmt hjärta"
  

Em skrev

godnatt!

Den 2008-08-20 klockan 23:55:58.
http://audrinas.blogg.se/
Annette Jönsson skrev

är hemskt när man mister någon,

Den 2008-08-20 klockan 23:57:55.
http://nurseannette.blogg.se/
Sara skrev

åh, det är verkligen hemskt att mista någon. miste en av mina bästa kompisar för lite mer än fyra år sedan. det är helt sjukt hur tomt det blir. och att dem bara försvinner utan att man får ett "riktigt" avsked. hoppas att du får en bra morgondag.

stora kramar

Den 2008-08-21 klockan 00:06:14.
http://saraellstrom.blogg.se/
Annette Jönsson skrev

kan berätta att jag var på storseans för ett år sen. Min bror dog när jag var liten och han kom fram och pratade. Han började berätta om min föräldrars skilsmässa och allt stämde. Han sa de här orden till sist. Ta inte allt ansvar annette för vi är med er hela tiden, vi sköter detta vi finns här och är med er hela tiden. Han berättade även att han skulle bli morbror... 9 månader senare fick min syster en dotter.

Den 2008-08-21 klockan 00:10:33.
http://nurseannette.blogg.se/
Annette Jönsson skrev

Det jag menar är att jag tror nog han är med dig trots allt. Står bakom vart steg du tar... du ser inte honom men han är där.

Den 2008-08-21 klockan 00:11:07.
http://nurseannette.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo